B. Daerah
B. Daerah, 24.10.2021 20:30, NoviaPrmdta

TUGAS ADEK SY AGY:') Isien pranyatan ing ngisor iki karo
struktur teks profil tokoh sing trep.

- Struktur teks profil tokoh sing nerangake riwayat pendhidhikan, pakaryan, kiprah lan lelabuhane yaiku

- Struktur teks profil tokoh sing nerangake wekasan riwayate, penghargaan, anugrah yaiku

-Struktur teks profil tokoh sing nerangake asal-usule tokoh

answer
Jawaban: 2

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 21.08.2019 21:20, elfridasiantur6534
Bantu jawab dong bagi yang ngerti bahasa sunda
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 08.06.2018 01:30, neva777
Tulisen tembang pocung kanthi cangkriman kang bedhekane sepur
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 22.08.2019 18:10, nuel2999
Ngadega ing saben burine adgimu yen mengko nonton wayang ig desa sekar. ubahen ning ngoko alus
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 15.03.2019 16:43, ahmadnurhikam9055
Saka ngendi, kok, mlayu-mlayu ? kalebu ukara
Jawaban: 2
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
TUGAS ADEK SY AGY:') Isien pranyatan ing ngisor iki karo
struktur teks profil tokoh sing tre...

Pertanyaan:

Konu
Matematika, 28.02.2021 14:35
Total masalah yang diselesaikan di situs: 26940085